Klinische cremès

Pedosan Klinische Voetencrèmes zijn klinisch getest en bevatten ingrediënten zoals in gespecialiseerde voetklinieken gebruikt wordt. Verkijgbaar in twee varianten: Herstel en Preventief. De crèmes zijn zeer geschikt voor de gevoelige huid van diabetici.

Pedosan Klinische crème Herstel helpt de gebarsten en beschadigde huid herstellen. Het bevat o.a. natuurlijk zilver, wat een extreem goede anti- bacteriële werking heeft, het doodt ontsteking veroorzakende kiemen. En juist de gevoelige, geïrriteerde of aangedane huid (waar vooral diabetici last van kunnen hebben), is vatbaar voor ontstekingen. Wondjes en ontstekingen herstellen sneller zonder de huid te irriteren. Pedosan Klinische crème Herstel met zilvermoleculen bevat, in tegenstelling tot veel andere verzorgingsproducten, géén conserveringsmiddelen die een overgevoelige huid kunnen irriteren. 

Pedosan Klinische crème Preventief voor helpt glucosering (bij diabetici) actief te voorkomen. Het bevat o.a. isoquercetin en voorkomt beschadiging van de droge huid. Isoquercetin is een stof die glucosering van de voet voorkomt. Het is een natuurlijk ingrediënt met een zeer krachtige antioxidante werking die het vormen van Advanced Glucation End (AGE) beperkt. AGE is het generieke proces van huidveroudering en ontstaat door de binding van collageen met glucose. AGE komt met name voor bij ouderen en diabetici. Pedosan Klinische crème Preventief bevat ook ureum en panthenol. Deze stoffen hebben een krachtige hydraterende en verzachtende werking waardoor de huid soepeler en elastischer wordt. Het voorkomt beschadiging van de droge huid en is iedere dag te gebruiken voor mooie en verzorgde voeten.

Inhoud 100 ml

Adviesprijs €8,95