Likdoornpleisters

Pedosan Likdoornpleisters zijn zeer effectief en comfortabel door de unieke pasvorm. Het bevat 40% salicylzuur. Het verwijdert likdoorns snel, zacht en effectief. De unieke wigvorm van de pleister helpt verschuiving te voorkomen en verhoogd het draagcomfort.

Gebruiksaanwijzing
Aanbrengen op schone en droge voeten, bij voorkeur na  een warm voetbad. Plaats het ronde, groene gedeelte van de pleister op de likdoorn en druk de pleister zacht aan. De werkzamestof komt dan direct in aanraking met de likdoorn. Vervang de pleister dagelijks totdat de likdoorn kan worden verwijderd.

Inhoud 7 Likdoornpleisters

Adviesprijs: €2,84

Uitsluitend gebruiken bij behandeling van likdoorns. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op beschadigde huid. Zodra irritatie of overgevoeligheid optreedt, het gebruik direct stoppen. Diabetici, bij bloedcirculatieproblemen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, kinderen jonger dan 16 of bij twijfel eerst de (huis)arts raadplegen alvorens het product te gebruiken. Bewaren in de originele verpakking. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen.